Liikelahjatuotteet

Mikäli haluat antaa yhteistyökumppanillesi, asiakkaallesi tai muulle tärkeälle henkilölle aidon Pohjois-Karjalassa valmistetun lahjan tai tuotteen, Karjalaiset Taitajat ovat koonneet alla olevia paketteja, jotka ovat heidän jäsentensä valmistamia, paikallisia ja korkeatasoisia “lähilahjoja”.

Linkistä näet kuvan tuotteesta/tuotteista ja löydät myös yhteystiedot, mistä tuotteita voi tilata. Sovit siis yrittäjän kanssa suoraan tilauksesta, sen määrästä, hinnasta ja toimituksesta.

Niina Tuononen

Aiku Ihana

Aiku Ihana on joensuulainen yritys, joka valmistaa käsin rakentamalla keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä, sekä kortteja, jotka painetaan Joensuussa.
Aiku Ihanan oma myymälä on Joensuun Taitokorttelissa, Koskikatu 1

Aiku Ihana
puh 0500 271242
aikuihana(at)gmail.com
www.aikuihana.com

Kauppiska- Leena Kauppinen

Yksilölliset keramiikkakorut ja koriste-esineet valmistetaan 30 vuoden kokemuksella. Oma suunittelu ja omat persoonalliset mallit.  Tuotevalikoimaan kuuluvat korvakorut, rintaneulat ja riipukset, joista useimmat ovat uniikkeja. Valmistan myös jossain määrin pieniä koriste-esineitä, mm. enkeleitä ja koristemunia.  Karjalaisissa taitajissa olen ollut mukana alkumetreistä lähtien… 30 vuotta eikä suotta’.

Kauppiska, Leena Kauppinen
puh 050 5697621
leena.marjatta.kauppinen(at)gmail.com

Onnenpussi

Liperiläinen Onnenpussi Oy:n hellävaraiset saippuat ja suolasaippuat valmistetaan huolella, rakkaudella ja ammattitaidolla.
Kaikki saippuat valmistetaan alusta loppuun käsityönä omilla resepteillä, laadukkaista raaka-aineista Onnenpussin pikkuisessa saippuapajassa Ylämyllyllä. Kasviöljyistä-ja rasvoista tehdyt saippuat eivät kuivata ihoa ja sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön.
 Valloittavista tuoksuista löytyy useita ihanaisia vaihtoehtoja… Kokeile ja ihastu!

Saippuat on mahdollista saada myös etikettikääreellä jossa on esim. yrityksenne oma logo.
Tilauksesta valmistan yrityksellenne myös kustomoiden oman saippuan valitsemillanne tuoksuilla, väreillä jne.
Omien saippuoiden ja kääreiden hinnat sovittavissa erikseen. Minimitoimitusaika “omilla saippuoilla” 1.5 – 2 kk.

Onnenpussi Oy
puh. 050 441 3966
info(at)onnenpussi.fi
www.onnenpussi.fi

koot- suolasaippuat

“pitkula malli” n. 5 x 7.5 x 3 cm
“sydän malli, rakkaudella suolasaippua”  n. 6 x 6 x 3.5 cm
“Talven taika, narullinen suolasaippua” n. 7 x 7 x 3.5 cm 

Tuliaistupa, Sisko Sutinen

Sisko Sutinen on valmistanut keramiikkaa jo yli 35 vuotta ja hän on erikoistunut pitsikeramiikkaan. Tuotteet ovat uniikkeja yksilöitä, joiden jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja käsintehty. Siskolla on työpaja Tuliaistupa Kontiolahdella, jossa hänen tuotteisiin voi käydä tutustumassa paikan päällä

Tuliaistupa Sisko Sutinen
puh.  050 5709025
sisko.sutinen(at)gmail.com
www.tuliaistupa.fi

Karsikon konditoria

Karsikon Konditoriaherkut on joensuulainen pienyritys, joka valmistaa tilauksesta aidoista raaka-aineista leivonnaiset juhlaan ja arkeen. Heiltä saatte ammattitaidolla leivotut voileipäkakut, täyte- ja kuivakakut, suolaiset piirakat, pikkuleivät ym. leivonnaiset päällä

Karsikon konditoriaherkut
Kirsi Kirpala
puh. 050 5017166
kirpala.kirsi(at)gmail.com